03-06-2019

Et liv i balance

Føler du, at du ikke helt er dig selv? At du er for meget.....et eller andet? Eller måske for lidt .... et eller andet? At gnisten og gejsten er væk? Så kan det måske skyldes, at dit liv ikke er i balance. 

Forestil dig en vippe, hvor der på den ene side er alt det du giver og på den anden side er alt det du modtager. Hvis du - og dine omgivelser - tror, at det altid er dig, der skal give. Og at du aldrig behøver at modtage..... Så er der ubalance. Måske er du ikke bevidst om den ubalance? Men det er din underbevidsthed. Og den har brug for balance. Så du har brug for at vække din bevidsthed, så du kan foretage bevidste valg. For selvfølgelig er det okay at give.... Men det er vigtigt, at du selv har truffet valget om at gøre det. 

Nogen gange kan man læse om folk, der har smidt 5-10 kg fortælle om, hvordan mange ting er blevet meget lettere. Og hvor meget mere energi de har fået ved f.eks. at dyrke motion og spise sundt. Prøv at tænke på, hvor meget lettere livet vil blive, hvis du fik smidt de mange kilo af bekymringer du bærer rundt på, på dine skuldre.....!